Odpust mi

Odpust mi

Anotace: Omlouvám se Ti,chtěl bych odpustit něco co odpustit nikdy nejde :o/.....

Ještě když bylo čistě modré nebe
dala jsi mi tenkrát Ty sama sebe
dala jsi mi svoji lásku, něhu, víru
a ať v hádkách a nebo v míru

tak pořád jsi o mě stala
na svém těle jsi mě hrála
ale já bych chladný jako led
udělal jsem něco co nejde vrátit zpět

já připadám si teď jako nejhorší had
přinesl jsem Ti do duše smutek a chlad
kvůli mně Ti tekly po tvářích slzy
ty slzy co mě teď beruško tam moc mrzí

omlouvám se Ti za Tvůj pláč
nezasloužím si odpustit a proč, nač
že by za ty květy modré růže
pár květů mi k odpuštění nepomůže

omlouvám se Ti za to co jsem udělal
za to,že přetrhal jsem našich citů nitě
omlouvám se Ti za to co jsem neřekl
neřekl jsem Ti "Beruško chci Tě"...
Autor Nola77, 28.11.2004
Přečteno 1429x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí