Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Romankovi

Věnuj mi úsměv,
Věnuj mi něhu,
já dám Ti slunce,
kapičku sněhu.

Věnuj mi úsměv,
Věnuj mi lásku
já dám Ti slunce,
odhodím masku.

Věnuj mi úsměv,
Věnuj mi rosu,
já dám Ti slunce
na špicce šosu.
Autor Montynka, 03.03.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věnuj......ale nic není zadarmo

18.04.2006 08:11:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí