Víš Lásko

Víš Lásko

Anotace: Jen pro mou Princeznu

Víš Lásko,
moc rád bych Tě dnes miloval,
ne jen dnes,
nebo zítra,
ale prostě každičký den.
Miluji Tě,
Ty to víš,
a tak čekáme na to jen,
kdy probudíme se do krásného jitra
a budeme spolu.
Snad dočkáme se jednou,
dvakrát,
prostě někdy.
Víš Lásko,
naše první setkání,
bylo krásné
a je krásné vždycky,
když Tě vidím,
slyším
nebo miluji.
Jsi mé světlo života,
v tunelu mého bytí,
a ten plamínek,
který se mihotá,
dodává mi síly.
Autor Ďábel sám, 03.03.2006
Přečteno 1123x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Srdíčko psalo.

06.04.2024 16:42:04 | mkinka

Pěkná básnička. Hodně mi připomíná mé vlastní pocity.

04.03.2006 23:21:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí