Ty

Ty

Anotace: ...

Jsi sluníčko na červánku
Jsi síla jarního vánku
Jsi poklad všech pokladů světa
Jsi krásná a líbezná věta
Jsi polibek, co lampy zhasíná
Jsi ráno, které začíná
Jsi všechno co teď mám
Za to srdce Tobě dám!
Autor Katlen, 03.03.2006
Přečteno 1188x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí