Dej mi lásku…

Dej mi lásku…

Anotace: Nezbývá mi než snít o tom, co bych chtěla mít…

Dovol mi být součástí Tvého života,
dovol mi Tě milovat.
Dej mi šanci udělat díru do světa,
znovu Tě svést, lásku Ti dát.

Prosím, nebraň mi v srdci Tě mít,
přestaň na mě křičet, že nechceš se mnou žít.
Prosím neříkej mi, že mě nemiluješ,
že mě nenávidíš a už dávno nechceš.

Toužím po Tobě, po Tobě celém,
chci Tě zpátky…
Toužím po Tobě, po Tobě celém,
dej mi aspoň trošku lásky…
Autor Adelka, 29.11.2004
Přečteno 1627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí