Spoutej mě láskou

Spoutej mě láskou

Anotace: no comment :)

Spoutej mě láskou!
Tak něžnou, tak krásnou.
Spoutej mě láskou, a na chvíli buď mi princ.
Nauč mě milovat a snít.
Nauč mě toužit a jak částí tebe být!

Ukaž mi rajské zahrady i labyrintů záhady.
Vyzvedni mě do nebe...
pověz, jak chutnají polibky od tebe.
Pojď! Poletíme vesmírem, až vrátíme se na Zem
necháme se strhnout milostným vírem!

Vezmi si mé srdce a duši s ním.
Spoutej mě láskou!
Mé bude tvým...
Autor Gwladus, 04.03.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je krásnýý.. takové přání..:) pěkný moc:)

04.03.2006 20:31:00 | Terry

Haf. Už sem jednu ženušku spoutal, teď jí klesla víčka, tak můžu komentovat.. Doufám, že jí dávám všechno, o čem píšeš.. Hezké.. Pif

04.03.2006 14:03:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí