Nářek...

Nářek...

Anotace: spíš pokud o poezii..... uvidíme zda se podařilo!

Pleskání netopýřích křídel, někde v dáli.
Kapky bušící do okapu...
Šťastné chvíle, jež se mi zdály...

V hlavě si tvořím košilatý rým: Miluji tě! Buď mi vším...
Nikdo neslyší mé volání!
Kdo by taky slyšel nářek věčnosti
Snad někdo zná mé jméno, aby bylo mé tebou vyslyšeno!

Stále slyším nářek sovy
v půlnočním odbíjení zvonů.
Tmavá věčnost v jámě lvové...
Zachraňte mě! Prosím...
Autor Gwladus, 04.03.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí