SNOVÝ DEN

SNOVÝ DEN

Anotace: orig.

Dobrý den a dobré jitro
jak je krásný letní čas
srdce moje sladké není
jen je sluncem ohřáto.

Světlo teplé pěkně hřeje
jak je krásný dnešní den
srdce sluncem rozehřáto
jinak je ti na světě.

Venku třeba někdo čeká
také sluncem nasvícen
hned je lásky přispup blíže
srdce už je vyhřáté.

jen se asi lásky změní
jak nastane zimní čas
v kámen rázem svět se mění
nikdo se jen nechce třást!

Zajdi radši rychle zpátky
ať nestihne otupět!!!
Autor Black T.A, 04.03.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí