Hvězdný princ

Hvězdný princ

Anotace: ....

Kéž bych byla hvězda
a ty můj hvězdný král,
kéž by si byl ten,
kdo by si se mnou hrál.

Kéž by si měl slovo,
co mými slovy pohrdne,
kéž by si byl ten,
co lásku nám všem navrhne.

Kéž,Kéž,Kéž....

Poslouchej jen svůj hlas
a pročesávej každý vlas.
Vždyť si měsíc,pán tmy a noci,
a my hvězdy,náš milý princi...
Autor airelle, 04.03.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já moc děkuji za uznání slečno:)

14.03.2006 01:01:00 | Radalf Hyperborejec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí