PROČ ?

PROČ ?

Anotace: To je pro kluka o kterým sem začla pochybovat že mi říká pravdu...

Proč je těžké mít někoho rád,
a ještě těžší milovat ?

Proč nemůžu mít ráda tebe ?
Proč ztmavlo krásně modré nebe ?

Mezi námi je teď velký mrak,
černý jako noc.
Nezdá se to, ale je to tak.
A mě to mrzí moc.

Proč přestal sis mě všímat?
Proč nechceš mě dál líbat…

Proč procházím se krajinou,
A tvé srdce míří za jinou ?

Proč jen přestal jsi mi psát ?
To už mě vážně nemáš rád ?

Proč mi zpráva nepřichází ?
Proč srdce lásku nenachází ?

Proč poslední dobou nemáš čas ?
Proč jen pláču zas a zas ?

Jak jen se to mohlo stát ?
Proč přestáváš mě milovat…

Proč nepíšeš mi, nevoláš?
Ptám se sama sebe :
Ráda ho ještě máš ?
Odpověď přichází z nebe…

Mrak se ztrácí, odplouvá.
V srdci svitne naděje.
Třeba ještě rád mě má.
Třeba ještě ozve se...
Autor -Wendy-, 04.03.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevšímej si jich... 100 mně se to líbí, je to psaný srdcem.

05.03.2006 16:23:00 | BlackTangerine

By mě teda zajímalo proč si myslíte že jsem najivní...

05.03.2006 11:04:00 | -Wendy-

ptát se citů proč? ..je taky najivní ;)

04.03.2006 23:53:00 | TH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí