Vzkaz

Vzkaz

Anotace: ****

Noc už se ujala vlády
nebe je přikryté mraky
hvězdičky nejsou vidět
měsíc je schovaný taky.

Kdepak se touláš měsíčku
hlídáš mi moji hvězdičku
mou lásku vzdálenou
mraky zahalenou?

Vyřiď mu až jej uvidíš
jak strašně ráda
chtěla bych s ním být
jak strašně,chtěla bych ho mít.
Autor takova, 29.11.2004
Přečteno 1038x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí