Dech mořských vln

Dech mořských vln

Anotace: Vzpomínka na léto

Tiše oči přivírám,
a na mé léto vzpomínám,
na chvíle kdy mě slunko hřálo
a mé srdce moc věcí si přálo...

Tiše oči přivírám ,
a na krásné léto vzpomínám,
kdy mě těší Tvá slova
kdy chces aby slunko vyšlo zas a znova.

Pomalu oči přivírám,
a na pohodu vzpomínám,
ještě teď cítím ten vzduch plný soli
jakou jsem u Tebe asi hrála roli..

Pomalu oči přivírám,
a nic jiného nevnímám,
nechávám se unášet uklidňujicími vlny v moři,
proč památka na Tebe mi nechala v srdci zvláštní bouři..

Cítit horký nemilosrdný dech slunce,
a své starosti vidět jenom tence,
ráda se k moři zase vrátím, víš
a k Bohu chci být ještě blíž

Tebe jako lehký vánek v srdci chci nechat
a životem se dále procházet a nespěchat..
Autor Luciasek, 04.03.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oki,mas pravdu:-)

23.05.2006 12:07:00 | Luciasek

Luciasku, zkus se jeste podivat na "nechavam se unaset uklidnujicimi vlny v mori" :o) Ty "vlny" jsou asi v jiném pádě... Jinak hezky zasněná.

12.05.2006 10:07:00 | Cetus

zajímavá... taková snová... ps: pořádáme sraz literu. více informací v diskusním fóru... přijedeš? zváni jsou všichni literáci

05.03.2006 13:10:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí