Když láska boli

Když láska boli

Anotace: To je pro mojí kamarádku, která se zamilovala a nedopadlo to dobře.Doufám, že jsem její pocity vystihla dobře.

Bylo to pěkné,
bylo to krásné,
když si byl u mne.

Byl jsi první,
byl jsi jediný,
Proč si to neuměl pochopit.

Mám tě ráda,
toužím po tobě,
chci být u tebe,
když jsi se mnou jsem v nebi,
a přitom mám strach
jsem nervozní,
že mě budeš chtít.

Slzy mi tečou,
oči mě páli,
nikdo tu není,
aby mě pohladil.

Brečím v koutě sama,
ale přesto tě mám ráda.

Vrať se prosím tě ke mně
ja už nechci být sama.
Srdce ti klidně dám
jen mě prosím zase nezklam.
Autor 89Rosa, 05.03.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí