Má láska

Má láska

Anotace: Tahle je z lásky.

Sbírka: Chci milovat

Znamení osudu,
hledám ve tvých očích.
Nenacházím špetku rozumu
a jen slepě věřím.

Úzkostí mé srdce taje,
na schovku si hraje.
Při pohledu na tvou krásu,
sevře se mi srdce a dech ztrácím.

Na tebe se dívám,
úsměv na tvých rtech.
Červenáš se jak jablíčko,
miluji tě zlatíčko.
Autor oliver, 05.03.2006
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí