Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: Myslím na tebe.....však sbohem

Myslím na tebe každou chvíli,
kolem seb vidím tančit víly.
Víly tak nádherné jak růží květy
s trny tak ostrými jak ze skla střepy.
Střípky a korálky, slzy se linou
snad se mé vzpomínky s časem rozplynou,
stále se se mnou točí svět
stále čekám na tvou odpověd.
Tajemství lásky chce znát každý člověk
člověk tak neštastný na pohled.
Oheń tě spálí na dotek
když srdce vzplane ti,tak jeho jsi obět.
Obět jsi od šípu Amora,
tahleta láska se však nekoná.
Slzy mi smáčejí kůži,
když na hrob ti položím růži
Autor black_and_red, 06.03.2006
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí