Dopis

Dopis

Anotace: :)

Ahoj Miláčku! Tak jak se máš?!
Já o tobě přemýšlím, snad to též znáš...
Dnes, jako jindy...jako každý den
Přemýšlím o tobě, a tys jen sen...
Tak blízko, a tak vzdálen se mi zdáš
Sním o tom, že mě hladíš, líbáš, objímáš...
Vysnila jsem ti krásnou tvář, velké dlaně jiniž mě objímáš....
dlouhé prsty jimiž mě hladíš po šíji
vlasy, tmavé jako mahagonů dřevo, ty se kterými si hraji na skráních....
Vysnila jsem si antického boha, jež do jiné se zamiloval...
S ránem mé snění končí.... sbohem,teď se loučím
Autor Gwladus, 06.03.2006
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teda když se ted nad tím zamýšlím bylo mi asi fakt mizerně

31.03.2006 16:18:00 | Gwladus

Parádně vypsané.. moc se mi to líbí :-)
Takový dopis dostat.. nádhera

07.03.2006 11:53:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí