Ty jako První..

Ty jako První..

Anotace: no...byl prostě první a patří jemu...

Ty jako první uslyšel jsi volání srdce mýho..
Přišel jsi a pohladil tvář uplakanou...
Ty jako první naučil´s mě v očích číst
a říkal´s - když nedaří se, obrať list.
Ty jako první, naučil´s mě milovat vše kolem sebe,
tys dokázal mě přesvědčit, že i slunce někdy zebe..
Ty jako první i milenec můj,
dokázal si přijmout dary mé,
však brával´s od nich jenom půl.

A chtěl jsi,
abych živá byla i až jednou odejdeš...
Prosím odpusť...já zemřela
Autor Lenny, 06.03.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uff, ten závěr, to je taková pecka mezi oči z čistého nebe.. To se nedělá...

07.03.2006 13:11:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí