Jedna taková dáma nad večerem v baru

Jedna taková dáma nad večerem v baru

Anotace: Taková moje další šílenost. Asi to ani není moc báseň, spíš automatický text, tak vás prosím o trochu shovívavosti, přátelé. Jak řekl Wilde: "V žádném umělci není nikdy nic morbidního. Umělec smí vyslovit všechno." Pa

Dlouhé prsty s francouzskou manikúrou
přikládají cigaretu k ústům s levnou rtěnkou
a natahují sametového kouře
a pak se rozezní chraplavá bouře.
Bouře smíchu bez ostychu prořízne hladký kouř,
jako studený nůž boří se stále hloubš.
A oni se smějí s ní,
pokyvují, jako pejsci na předním okénku
a pouští si do uší její disharmonické trylkování.
A jak mluví! Nevkusně mísí latinu s patosem
a její ňadra se dmou, jako pekelná pec.
Na všechny hledí jen povrchním úkosem
a mně je z ní nanic.
Autor Judak, 06.03.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No fuj, ta ženská musí být ale odporná :o(

02.08.2007 12:57:00 | W.O.K.O.

schovivavost naprosto netreba, je to super

19.05.2007 16:07:00 | Bernejev

Tahle je taky super.

16.01.2007 22:19:00 | rosandr

uz nevim, co psat..proste super:)

14.01.2007 22:07:00 | lucish

Představ si, že se mě to líbí !

07.03.2006 13:13:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí