Alespoň na chvíli

Alespoň na chvíli

Anotace: Když na mě zase padl smutek z té zatracené lži..:(

Z očí černý slzy kapou...nenávidím tak své hříchy
Žádný úsměv, ani pohlazení..
Jen Ty a Tvý lži,
...prázdný a tichý.
Víra ztratila se v mlze,
nepopřená, ani v jedné náboženské knize.
Uvězněná mezi zdmi s kamenu a ledu
já očekávám pokušení
...alespoň na chvíli popřát ústúm chuti medu.
Alespoń na chvíli neváhat a žít,
neobracet se k minulosti..milovat..né dál klít
Autor Lenny, 06.03.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Docela dobrý (ale je tam kopec hrubek..)

07.03.2006 13:14:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí