Vlny míru.... naplnění

Vlny míru.... naplnění

Anotace: vypsání se z divných pocitů.. dělejte si s tím co chcete.. mně je to vážně jedno :) a mockrát Vám děkuji, že jste si to přečetli.. třeba to někomu pomůže.. :) a omlouvám se, že jsem to dal zrovna do této sekce... bude to asi hodně rozdílné... :D

Když začínám cítit svoji dávno vyschlou krev, plnou trpkosti a zklamání…
a stále toužím po těch klidných, věčných vlnách, které nemají touhu se něčím naplnit, protože všechno co chtějí už dávno dostaly……
jejich hudba je nepopsatelně krásná.. plná míru a lásky…..
toužím aby moji krev oživily a já dosáhl naplnění stejného jaké mají ony...
vidím sílu……..obrovskou energii…. mnoho lidí by se jí bálo, ale já nemusím….
cítím, že je se mnou a se vším okolo….. je nevinná zrovna tak jako novorozeně a stejně tak jako obrovskou sílu novorozencovu tak i sílu vesmíru mnoho lidí nevnímá…
je to krásné…….. brečím štěstím….. naplnění, kterého sem už dávno dostával ke mně přišlo znovu….a vždy s takovou mrzutostí se s tím loučím….. mám křeče vyráží mi to dech…. Jsem zmatený, ale zároveň jsem si po vytrvalé bídě a nenaplňujícím žití odpočinul….
je to smyčka….. když si uvědomím tu obrovskou sílu…. přijde to znova…. Bohužel ne tak intenzivně… jelikož jakéhosi „ naplnění“ sem již před chvílí dosáhl…. je to droga….
myslím, že se jí říká „ život, vývoj, naplnění“ a podobně…. stále se snažím uvolnit křeči…
intenzita té křečí stále kolísá…… kolísá rychle asi tak jako myšlenka…. Zřejmě to bude tím, že ta křeč je ovlivněna právě myšlenkami….. je to rychlejší, než já…. A čím více se to snažím ovlivnit, tím více to bolí…. náhle si však uvědomím něco, co mě uklidní….. myslím, že bude „ lepší, krásnější, přirozenější“, když to nechám volně plout ….. asi tak volně jako plují vlny……… Miluji Život
Autor Meliorist, 06.03.2006
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No....teda přirovnání...já sem to tak pochopil...opět blbě...no jak tam máš tu drogu, který se řiká život, vývoj...atd...

20.03.2006 23:22:00 | Košťák David

No teda...dobrý...teda já sem to čet už dávno ale hodnotim až ted....přirovnání života k droze....myslim že to už někdo udělal.....ale tys na to šel jinak...a dost působivě....no...jo a k tomu podzimu...já mám taky nejradši podzim...ale ptž mi připadá takovej melancholickej...

20.03.2006 20:19:00 | Košťák David

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí