Krvavá myšlenka

Krvavá myšlenka

Anotace: nevim co k tomu dodat

Brodím se svatebním sněhem směrem na zastávku,
každým krokem narazím na krvavou myšlenku.

A já nechci na to myslet,
nechci si to připomínat.

I kdybych před ní začala utíkat,
krvavá myšlenka stejně mě bude stíhat.

Protože co krok,to krvavá myšlenka...
Co krok,to vzdálená zastávka.
Autor airelle, 06.03.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesnáším krvavé myšlenky :) Pěkná, pěkná :)

13.03.2006 01:18:00 | Pain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí