Když jsi nepřišel

Když jsi nepřišel

Anotace: a já na tebe tak myslím...

Stále zpívá ještě
římsa okenní
stopami deště
a na stropě mi
září bílé hvězdy,
....Beatles zní!

Bez tebe spát
je hrozný nezvyk,
jak nota poslední,
jako ten kabát,
co sis nesvlík,
když jsi včera
domů nepřišel
za zvuků zvonů,
co zněly silně
od sv. Tomáše.
Autor Hana Trnková, 07.03.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je fakt dobrá!

07.03.2006 11:20:00 | Krtica

...

07.03.2006 02:09:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí