POSLEDNÍ POHLED NA TEBE

POSLEDNÍ POHLED NA TEBE

Anotace: Seděli jsme v kroužku přátel a on si hrál s novým prstýnkem, přesto, že žádné nenosí.

Ležíš na té pohovce,
kolem tolik lidí..
Uvízlo mi v rohovce,
co mé oko vidí.

Bolestný toť pohled,
konec vlastních vzpomínek,
Změnil jsi ho na led..
Ty a tvůj nový prstýnek.

Někde jsem ho viděla,
před zrakem mlhová clona..
Bez hnutí tupě seděla,
Vždyť ho nosila ona.
Autor Turmalina, 30.11.2004
Přečteno 655x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí