PROČ MUSELA JSEM ODEJÍT

PROČ MUSELA JSEM ODEJÍT

Anotace: Je to o době, kdy místo přátel, kteří tě vždycky podrží, jsem svůj volný čas chodila ven s těmi, kteří mě pak nejednou nechali ve štychu a nemohi pochopit, proč jsem se s nimi kvůli té falši a nejedné zradě přestala stýkat.

Stojíš naproti mně i oči tvé nemají pochopení.
Jen se díváš a slova už nehledáš..
Přišla jsem si ujasnit, co ještě je a co už není.
Tu přátelství jiskru v očích už nemáš.

Tolik toho společného, přesto cítím tu změnu.
Ty ji však nevidíš, ani nikdo jiný..
Tolikrát jsem tam seděla, než pochopila, že nemá to cenu.
A přesto teď odcházím s pocitem vinným.

Občas snažíš se snad vrátit si mě a všechno zpátky.
Je to zbytečná snaha, dnes pevná jsem jako skála..
Sic v hloubi duše vzpomínám na společné pátky.
Od kterých jsem však utekla, kterých jsem se vzdala.

Nenech se mýlit, nebylo to snadné rozhodnutí.
Všechny tvé reakce podotkneš tak suše..
Nechtěla žít jsem v bolesti a pak upadnout v zapomenutí.
Důvod, proč jsem odešla, byl vnitřní klid mé duše.
Autor Turmalina, 30.11.2004
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí