Láska...

Láska...

Anotace: rýmovačka od srdce...z vlastní bolestné zkušenosti

Láska bodá, ale zároveň hřeje.
Když jí máš, tak kousek tebe si bere...
Kousek sebe zase dává...láska je už taková, hravá.
Bolí ta slova lásky
Bodá v srdci nůž...

Tahá tiše za provázky, a k polibku schyluje se už.
Láska je anděl s duší ďábla
Láska je něžný dotek křídel vážky...

Železnou paží srdce svírá...
myšlenky v hlavě uzavírá.
nevidí nic kolem sebe...

Na očích růžové brýle, nic zlého, jen to, co je milé
Láska jako růže, vždy uvadnout může
Láska jako sen, pár chvil a dlouhý den...

Láska jako pokušitel...
Láska jako tajný ctitel.
Autor Gwladus, 07.03.2006
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezká básička:-)

09.03.2006 15:47:00 | lily*

Obsahově je to moc pěkné, jen by to chtělo trochu víc jazykově "učesat", doladit rytmy a rýmy..

07.03.2006 17:23:00 | prasonym

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí