Touha

Touha

Anotace: touha te jednou zabije

Světlo.teplo,mraky,tma,
jsou to věci,kterých se nelze dotýkat,
jsou vzálené a tak nádherné,
jsou jako ty tak nedosažitelné.
Mijíme se každý den,
ty však netušíš jaký blázen jsem,
toužím po tobě,
jsem bez sebe,
jsi zakázané ovoce,
a já chci tě hluboce,
ale jsem jen snílek,
snad nedozvíš se jak moc,
toužím vzít tě za ruce.
Autor Héďa2, 07.03.2006
Přečteno 666x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí