Mráz

Mráz

Anotace: Dlouho jsem nic nenapsala nějak se mi nedaří..

V zajetí myšlenek
mysl snažím se vypnout
nemyslet na dnešek, na zítřek
spánkem spravedlivých usnout

Zapomenout na tíhu světa
v jasné noci mrazivé
život změní jediná věta
vše živé promění v neživé

Mráz a slova ničí krásu
je křehká ledová i vřelá
čekat na slunce – tu spásu
je myšlenka tak trochu smělá
Autor Ninala, 08.03.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí