V sadě, má láska roste

V sadě, má láska roste

Anotace: Naleznu lasku?

V sadě, má láska roste,
cítím, jak mne mění.
Již zmocnila se mého snění,
ztrácím své brnění.

Jak na jabloni roste jablíčko,
jak se čevená,
tak i mé srdíčko,
plné citu a něhy jest.

Až spadne jablíčko na zem,
tak i mne se svět otočí, kolem hlavy .
Má láska zatočí se na ruby
a mě zůstanou oči pro pláč.

Smutně se dívám kolem sebe,
duše zaplavená slzami.
I jablíčko už nezná,
dívčí jemnosti.

Zlomila si mi srdce vejpůl,
smutek mnou oplívá,
naděje mi ubívá.

Kolík, zasadila si mi do srdce,
jablíčko se svírá bolestmi.
Jak jsem čekal, nebylo to měkce,
již je konec všemi něžnostmi.
Autor oliver, 08.03.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí