Pláč smích spálil

Pláč smích spálil

Anotace: tohle jsem napsala zhruba před rokem, kdy se se mnou rozešel jeden kluk..

Sedávali jsem spolu pod rozkvetlým stromem,
povídali si a smáli se všemu kolem..
Tys držel mou ruku ve své ruce,
byli jsme dva, ale měli jen jedno srdce.

Ten čas krásný však jsi mi vzal
a život plný smutku mi přichystal..

Rozkvetlý strom je stále tam, kde vždycky byl,
denně kolem něho chodím, téměř vždy se zastavím..
Vzpomínám, jak jsme se spolu smáli,
vzpomínám, jak jsi můj smích spálil..

Čas krásný už zpět nevrátím, to vím.
Ale nemysli si, že v slzách se utopím!

Je podzim...rozkvetlý strom umírá,
naše láska s ním...
a já krásný život stále nenacházím...
Autor Kamili, 08.03.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí