Vidět neznamená vědět

Vidět neznamená vědět

Anotace: pár řádků...

Viděla jsem mnoho krásných tváří
Ale doopravdy jsem viděla jen jednu, která září
Po krásných 7 dní
Po těch dnech snění
Mé srdce pláče a pomalu žalem umírá
Kdo nevěří v lásku - ten jen předstírá
Miloval, spáli se
Nedošel ke své spáse....

Věřte v lásku a ve štěstí A nedostaňte se na hloupé rozcestí
Několikrát za život milujeme
Ale víckrát se spíš zraňujeme....

Proto žijte na plno a s úsměvem:)
Autor Luc, 09.03.2006
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí