Proměna sněhu

Proměna sněhu

Anotace: ...jsi jiný, než jsem si myslela...

Byl jsi jako
krystal ledu
a tak krásně
jsi voněl sněhem,
že jsi mne v té
šálivé závěji
úplně zmátl!

Ta šeptající modlitba
tvého hlazení,
co vypadala
tak platinově,
ukázala se být
po rozpuštění
jenom ošklivou
černou tekutinou,
jakou je
budoucí čas
každé závěje...
Autor Hana Trnková, 09.03.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Umíš:-)

09.03.2006 17:35:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí