Romantika

Romantika

Anotace: Možná se vám i zalíbí

Má láska nekonečná,
nezná strachu, nezná bolesti.
Jen kdybys ukrývala podlosti,
mé srdce puklo by mi, nensáším starosti.

Znám jen krásu, znám jen lásku,
prosím, nedělej, na čele mi vrásku.
Celý svět, slunce jasu,
ukážu ti všechnu krásu.

Když trpělivosti, se naučíme,
krásu světa objevíme.
Modré oči tvé, jak moře vlní se
a já před nimi jen klaním se.

Hnědé vlasy, sladké rtíky,
něžné ruce, jemné rysy.
Krásu tvou, již nedokáži vyjádřiti,
slova již mi nestačí, jako kdysi.

Doufaje čekám, jak se ke mne stavíš,
netoč se ke mne zády,
podívej se mi do očí a uvěříš,
nezažiješ se mnou žádné pády.
Autor oliver, 09.03.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí