Láska...

Láska...

Anotace: Co je pro mě?...

Láska… slovo, kterému se přikládají tisíce významů a přeci má jen jeden. Ten ale mohou znát pouze Ti, kteří milují, milují z celého srdce...

Je to
slovo, jemuž se tisíce významů přikládá,
ale stále jen jeden jediný má.
Ten význam mohou však znát pouze Ti,
Kteří druhé osobě svůj život zasvětí.

Je to
cit, který ovládá všechny ostatní emoce,
dvě do dna vypité sklenice,
co v nich dříve bylo víno.
Červené, červené víno z Bordeaux.

Jsou to
ruce spojené jako při nedělní modlitbě,
však jedna patří mě a ta druhá tobě.

Tak pojď za mnou a chyť se mě.
Autor mistake, 10.03.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí