Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: je ze srdce... budu vděčná za vaše komentáře:-)

Proč mi tak strašně chybíš a trápí mě ten stesk?
Proč jsi zlomila křídla, která mě měla k oblakům nést?

Chtěla jsem jen pro Tebe žít,
jen Tebe celičkou v srdíčku mít.

Do srdce Tě zamknout a ztratit klíč,
ale Ty jsi, beruško, utekla pryč.

Nechtěla jsi, abych ti snesla modré z nebe,
a bez Tebe mé srdce už jen zebe...

V tak chladné noci teď bloudím, hledám polibky múz,
zahřeje mě jen vzpomínka na to smutný blues.

To tenkrát když jsme se za ruce vedly,
vlastně už bylo k ránu,
jako dvě koťátka zasněně předly,
odemkly zamčenou bránu...

Ale každé blues jednou končí...
Autor sportackaverunka, 11.03.2006
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí