Život ve snu

Život ve snu

Anotace: je škoda, že jen ve snech nám může patřit celý svět..

Když pokládám hlavu na polštář,
vidím tvůj úsměv, oči i tvář.
Cítím, jak mě hladíš po vlasech,
je to opravdu jen v mých snech?

Jsme spolu a nic nám nechybí,
jsme daleko, daleko od lidí.
Ty máš mě a já mám tebe,
nejsme na zemi, patří nám nebe.

Hvězdy už nemusíme jen počítat,
můžeme se jich prsty dotýkat.
Spíme spolu na růžovém obláčku,
i když to vypadá, že je nebe bez mráčku.

Lítají tady barevní ptáci,
chtějí nám darovat svá křídla,
naše duše se s nimi však ztrácí,
nevím, zda je to prohra či výhra.

Když procitnu a otevřu oči,
nevidím nikde zbytek z dnešní noci..
Proč nemůžu být s tebou když je den,
proč musím vždy čekat, až ovládne mě sen?

Je škoda, že jenom v noci,
mám tvé srdce ve své moci...
Autor Kamili, 11.03.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Ten konec o tom snění je nádhernej - procitnutí atd. Líbí se mi.

12.03.2006 23:28:00 | D1M

Hezounkýýýýýýýýýýý, líbí se mi..80:)

12.03.2006 18:37:00 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí