Věčná láska

Věčná láska

Anotace: když láska, tak navěky..

Vítr si pohrává s jejími vlásky,
Její srdce bylo dříve plné lásky.
Je smutná jak malé slůně,
Po lásce její srdce stůně.

Hledá někoho kdo umí mít rád,
někoho, kdo nedokáže v životě lhát.
Hledá někoho kdo ví co láska je,
někoho, kdo ji už nikdy nezklame.

Jeho jméno si pak vryje do srdíčka,
a usmívat se bude i do sluníčka..

Až jednou naposled se zavřou její víčka,
úsměv se ztratí a studená budou její líčka,
duše bude stále jeho jméno křičet,
jenže on to nebude moct už slyšet.

Její srdce ho bude milovat v jakékoli době,
i když tělo bude dávno už v hrobě...

Když láska, tak navěky..
Autor Kamili, 11.03.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí