Proč-protože.

Proč-protože.

Anotace: Čeho je málo, toho si vážíme, čeho je hodně, to přehlížíme.

Stále čekám,
nevnímám už ani čas,
přemýšlím,
pociťuji,
všechno kolem nás.
Všechno je tak dokonalé,
milování,
rozmlouvání,
hlazení i laškování.
Proč poznal jsem Tě až teď nyní,
proč musím kličkovat mezi stíny,
proč čekám na Tvé řádky,
proč v hlavě mám jen z toho zmatky?
Protože Tě miluji,
protože Tě zbožňuji,
protože s Tebou mám jen klid,
protože chtěl bych s Tebou být.
To snad není hřích?
Autor Ďábel sám, 11.03.2006
Přečteno 660x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak tohle musí být pro nějakého anděla....i ďáblící občas zahoří láskou pekelnou:o))držím pěsti

12.03.2006 11:15:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí