začátek velké lásky

začátek velké lásky

Anotace: Tak to bylo...jen dva roky zpět a nakonec jiný vztah mi tu mou lásku vzal a pořád to tak bolí :(

Tančíme ve víru nočního ruchu, tak moc soustředěni jen na nás dva
Ty díváš se hluboko do mých očí a já jsem zamtkem zmatená
Hledáme kousek vzájemného citu, co nenápadně prozradí se
Při každém dalším letmém dotyku nechápu proč nebráním se
Unikám v tvé náručí, kde schovávám se před tím pocitem
Je to nejtěžší snad proto, že tak šíleně zmatená já jsem
Vysvětli mi co to je, proč utíkat a bránit se já chtěla bych
Když jen spolu tančíme a ty dotýkáš se rukou mých

Pak když tanec ukončíme, stejně se mi tělo i mysl točí
A já cítím ať se pohnu kamkoli dotek těch tvých očí
Ty svou hlavu opíraš teď o mě a čekáš jestli pochopím
Já tuším co ten pocit znamené, jen nevím zda chápat vůbec smím
Proto jen zkouším těmi prázdnými slovy to zamluvit
To co narodilo se mezi námi a ty to nechceš ukončit
A když ke spánku čas nadejde tak převezeš mě malou lstí
Já skončím na tvé posteli, kde v hřejivé tmě vše se smí

A zrychleně bije srdce mé stejně jako tvé je nejspíš zmatené
Co nacházím, dávám a co cítím já je nejspíš vzájemné
Pak tak šíleně jemným způsobem políbíš mě
že vznesu se a náhle tak vysoko sebou unesu tě
a i když vím, že zrazuji někoho, kdo mi tak blízko byl
nechci to přerušit a ty neřekneš jak řešit to s ním
Na mě leží ta tíha podvodu a nově získané lásky
Smířit se s tím a říct, že nevezmu nic z toho zpátky
Naštěstí ten cit co překvapil mě tu s námi přetrval
Šťastná jsem teď já s tebou i když jeden vztah si mi vzal
Teď jen doufat, že to nikdy nikdy neskončí
Doufám i v to, že jiný vztah tento nezničí
Autor Jitka, 11.03.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí