Miluji když

Miluji když

Anotace: každý tomu podlehne

Miluji když pohledům mím podléháš,
když vím že nemůžeš mi odolat,
když touha ti nedá spát.
Miluji když večer usínáš,
když mě přitom objímáš.
Miliju když koukám ti do očí,
když vidím jak se zamračíš.
Miluji tvou šíji a hebkou tvář,
když můžu te pohladit a dlouze tě políbit.
Miluji tvou přítomnost,
i to jak se umíš smát,
tvoje ruce jak si umí hrát.
Miluji když tě můžu utěšit,
když se na mě můžeš obrátit,
a ty víš že tě v tom nenechám utopit.
Miluji tě jen tak když jsi v rouši,
a já vím že čekáš na můj dotyk,
naslouchám ti i když mlčíš,
a tvůj pohled mi řekne co cítíš.
Autor Héďa2, 11.03.2006
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí