Nechci být sám.

Nechci být sám.

Anotace: Má první láska. Ale odpověď je jen: "Proníň, já to tak necítím."

Nechci být sám.

Když jsem tě poprvé spatřil
něco se ve mě hnulo,
hned jsem ti chtěl celí patřit
vzpomínat mě to nutilo.

Pak přišel ten ples
a tys tam měla být.
Vzpomínám na to ještě dnes,
když on řekl: "musím ji mít".

Já neměl mu to za zlé,
vždyť kamarád to je.
Já řek si jenom zase,
budeš sám, bez boje.

Ale zázrak se stal
tys to nevěděla,
že on to vzdal,
a nic netušíce seděla.

Já poprvé překonal
ten tajemný strach.
Do tance se dal,
zvířil troch prach.

Já vzpomínám,
vždyť změnil se ni svět.
Já nechci být sám,
chci jen tobě básně pět.

Ale proč říkáš stále:
„Promiň, já to tak necítím.“
Já čekat budu dále,
na tebe, s kvítím.
Autor Lavočkin, 11.03.2006
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale věčně se čekat nedá... 80

12.03.2006 12:17:00 | BlackTangerine

:o) to je milé:o) sice chybičky, ale napsal jsi to do anotace ,že ti pravopis utekl...:o) mně zase zkušenosti z fyziky:o) tak držím pěsti, ať tam s tím kvítím nestojíš celou věčnost

12.03.2006 09:59:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí