Láska

Láska

Anotace: jaká je?

Vrať mi mé srdce,které jsem ti z lásky dala,
Vrať mi mou duši,jen tebe milovala,
Já myslela,že láska tvé city změní
Však zůstalo jen u mého chtění.
Ach lásko,lásko zlá ty musíš vždycky mít vše právě naopak,než by to mělo být.
Autor takova, 01.12.2004
Přečteno 843x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí