LÁSKA NEEXISTUJE

LÁSKA NEEXISTUJE

Anotace: Už ani nevím proč jsem to psala...bylo to asi když jsem se pohádala s jedním klukem kterýho mám ráda a připadalo mi že láska vážně neexistuje....i když to asi není pravda...

Každý říká že miluje,
avšak nikdo neví jaké to je.
Láska neexistuje...

Vzala mi naději,
a hrála hloupou hru.
Já byla její hračkou,
avšak lásku jsem omrzela.
Odhodila mne,
jak to často dělává.

Láska není stálá,
nenávidím lásku.
Dožene tě k smrti.
Když umíráš, trpíš.
Když tě láska odhodí,
chceš zemřít.

Ten kdo miluje,
později jen zemřít chce...

Každý říká že miluje,
avšak nikdo neví jaké to je.
Láska neexistuje...
Autor -Wendy-, 12.03.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soucítím. Vím, co chceš říct.

12.03.2006 23:09:00 | D1M

Láska je, jen se těžko hledá...

12.03.2006 20:36:00 | Manik

Já myslím, že láska stálá je a lidé ne...

12.03.2006 15:16:00 | Kikuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí