Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Pro nekoho koho jsem tolik milovala a on mi ublizil!!!!

Vzpomínky na tebe mám,
jsi to stále ty koho
miluji.
Vzpomínka mi poze zbyla,
proč já hloupá všemu věřila?
Stále tě v srdi mám,
z hlavy tě vyhnat nemůžu,
tak pochop, že zapomenout NEMŮŽU!!!
Že jsi vše co mám tak nezatracuj,
toho kdo tě má RÁD!!!
Autor L.u.c.i.a., 12.03.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí