Slova

Slova

Anotace: Pouhá slova..

Co jsou pro mě slova
Když ti je nemohu
Říct!

Má ústa jsou teď němá
Pro koho mám vlastně
Žít!

Šeptám je do ticha
Ve stěnách ozvěn se
Odráží!

Jsou to jen výkřiky
Do světa které mě
Provází!

Slovo ke slovu..
Srdce k lásce ..
Život k naději..

Duše prohraná v sázce!
Autor Kett, 02.12.2004
Přečteno 720x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí