Tak jdi už pryč...

Tak jdi už pryč...

Anotace: Inspirováno písní F**k it....

Tak z mého srdce táhni už pryč,
já chci ho zamknout a zahodit klíč,
táhni si kamkoli, jen pokoj mi dej,
nechci Tě znát,nechci Tě potkávat,
tak mi to přej...

Už je to trapný jak v srdci mým seš,
jenom si nemysli, že v něm zůstaneš,
nechci Tě znát, tak mi to přej,
konečně prosím Tě pokoj mi dej...

Už táhni do háje a nech mě být,
nechci už vzpomínat, o Tobě snít,
nesnáším Tvoji tvář,Tvoje tělo,
nesnášim Tebe celého,
tak už jdi, vypadni,táhni si pryč,
nech mě žít, přemýšlet, zahodit klíč...
Autor Adelka, 02.12.2004
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Super,ozvy se Dablíčku... Jiřík

30.09.2005 20:35:00 | Jurísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí