Za všechny utrápený holky

Za všechny utrápený holky

Anotace: pro kluka, kterej nedokáže víc, než ubližovat...za sebou zanechává chvíli radost a hned na to pláč!!!Přichází, odchází...nezůstává.Oplácet lásku neumí.Jediné, co je na něm alespoń trochu upřímné je úsměv.Pro všechny, které zradil...

Za všechny utrápený holky já budu se bít,
za všechny,
co pro zklamání přestávají žít.
Za všechny uplakaný princezny já budu hrady dobývat,
za všechny trním se chci prodírat.
Za všechny nevěsty, co v kostele stojí samy,
za všechny bílé, pokořené dámy.
Za všechny z nás-zrazené,
za všechny prosím- buďme znovu zrozené.
Autor Lenny, 12.03.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí