Jsi dvakrát

Jsi dvakrát

Anotace: pro kluka, co miloval dvakrát a najednou...co dvakrát víc ublížil, co ani podruhé se nepoučil. Pro kluka, co se nespokojí s málem.

Jsi dvakrát ten samý
přec pokaždé jiný.
Jsi dvakrát, dvoje Tvé psaní,
dvoje Tvé rýmy.
Jsi dvakrát, dvakrát Tvůj úsměv,
dvakrát Tvá slova,
dvakrát ta bolest,
co dvakrát dívku bodá.
Jsi dvakrát-pokaždé lživým
Jsi dvakrát člověkem, ale ani jednou živým...
Autor Lenny, 13.03.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí