Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Nevím proč vybrala jsem si tebe
snad líbily se mi tvé vlasy, úsměv, rty
snad připadals mi že dívce sneseš modré z nebe
a přece byls to ty
s kým ten vlahý letní večer
spojila jsem rty
jak stály jsme tam sami
předtím polibkem
kamarádi
ta rozpačitost visela nad námi
i když tam byli samí lidé
přec jsme byli sami

Hádáme se
pošťuchujem
přesto všechno
jsme oba stále s tím
koho milujem
já s tebou
ty se mnou
mi oba jsme teď jeden stín
když chci tě políbit
už neptám se
smím...?
Autor Pincik, 13.03.2006
Přečteno 717x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak jsem myslel, že mám trochu talent na psaní, ale když si čtu tvoje básničky, tak se cejtim hrozně malinkej, moc pěkný a pozdravuj toho svýho šílenýho Maxe.

19.03.2006 16:43:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí