NESKONČI TO

NESKONČI TO

Anotace: Už ani nevim proč jsem to psala...nejspíš proto, že jeden kluk chtěl skončit všechno co mezi náma bylo

Nevím proč to děláš.
Proč chceš vše skončit.
Zabít ve mně cit,
jenž jsem k tobě chovala.

A přesto, že chceš vše zahodit,
a týden chceš volno mít,
já tě v srdci stále nosím,
přestože někdy myslím,
že tě nenávidím,
po chvíli přemýšlení,
zas lásku k tobě nacházím.
Tak proč chceš vše jako dřív ?
Jen kamarády být.

Bavit se o všem, bez lásky…
Pokud pustím tě k vodě,
jak jsi po mně žádal,
možná už nikdy k sobě,
nenajdeme cestu.
Nebude to jako teď.
Tak proč to chceš zničit,
když nemusíš ?
Říkal jsi, že potřebuješ svobodu.

Nevím jestli je to tak,
možná tě moc svazuji.
Dobře změním to,
jen prosím teď to neskonči !
Autor -Wendy-, 13.03.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je pekna, ale prilis mne neoslovila. Davam tedy 80.

13.03.2006 16:13:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí