Kamínky

Kamínky

Anotace: Měla jsem Tě, docela blízko a plnou hlavu, nenapadlo mě, že mi tak brzy řekneš sbohem, jedno tělo, jedna duše, Ty povahou bohém, teď mi zbývá jen pár smutků, jen pár hezkých vzpomínek, Ty za chvíli odejdeš mi, zbyde další kamínek.

Říkáš, že odcházíš,
že nemiluješ jen rád mě máš,
že na lásku bývalou vyvolal sis vzpomínky.

Přemýšlet nad tím, bere mi sílu,
tak proč si začínal nový vztah,
když v srdci máš stále kamínky.

Kamínky spojené z lásky jiné
a hlavu možná plnou touhy,
nedošlo Ti, co můžeš způsobit,
mé city nejsou poplachem pouhým.

Objímáš a líbáš mě, miluješ se s mým tělem,
abys mi pak řekl, tato slova,
nezbývá mi než jíti dál,
a Ty se vrať a začni znova.

Tak za ní jdi a řekni co cítíš,
že Vašim rozchodem udělal si chybu,
že pořád rád jí máš a patří jí Tvé srdce,
jen prosím už lásku mi neslibuj, nejsem jen skvrnou na opuce.
Autor grázlík, 13.03.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny! znam podobnej pocit, zcela chapu... :(

13.03.2006 21:06:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí